Bijles Elst
Het gaat er niet om of je de beste bent. Het gaat er om of je beter bent dan gisteren.


Gastenboek en recensies

Nynke Bosveld
30-03-17 16:44:16
In haar gastblog: "Hallo, Ik heb nu bijna 10 lessen gehad. En merk nu al dat mijn cijfers omhoog zijn gegaan. Ik ben namelijk van een 5 naar een 8 gegaan en dat door 2 uurtjes in de week. Ik heb ook allemaal nieuwe leertechnieken geleerd zoals: samenvattingen, mindmap en flitskaartjes. Ik ga nu zo goed dat ik al terug ga naar 1 keer in de week. Dus ik ga lekker verder want nu ga ik tenminste over naar de 3de van havo.
Dankjewel Dionne"
Nataly Dulos
18-01-17 12:19:28
Ik heb bijles bij juf Dione gekregen, van speling en digitale klok dat waren leuke, leerzame lessen. Bedankt! Groetjes van Nataly 8 jaar.
Gert Kamphuis
21-11-16 10:50:06
Via LinkedIn: "Dionne heb ik ervaren als een gedreven, enthousiaste en deskundige professional. Ze is serieus, zet door, komt bij haar doel en bereikt mooie resultaten.
Dit zijn ook de competenties die zij iedere dag inzet bij de begeleiding van de kinderen die van haar bijles krijgen. Dionne van den Dam van Bijles Els kan ik daarom van harte aanbevelen. "