Bijles Elst
Het gaat er niet om of je de beste bent. Het gaat er om of je beter bent dan gisteren.

Kwaliteiten van Bijles Elst

De inschrijving is persoonlijk en efficiënt

Tijdens de inschrijving zullen we veel over de leerling bespreken. Zo is het belangrijk dat we duidelijk de reden en het doel van de bijles voor ogen hebben, zodat ik daar tijdens de lessen met de leerling aan kan gaan werken. Tijdens een intakegesprek kan dan de inschrijving worden geregeld. Gedurende dit gesprek kunnen uiteraard ook alle andere vragen van ouder(s) en/of leerling gesteld worden.

Flexibel en bereikbaar

De lessen zijn flexibel in te plannen. We kunnen elke week een vast tijdstip inplannen, maar als het juist elke week op een andere dag moet, is dat ook geen probleem. Tijdens de intake kunnen we dit bespreken en probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de ouder(s) en leerling. U kunt voor wijzigingen in de planning, of andere vragen, altijd mailen naar info@bijles-elst.nl 
of bellen naar 0628906006 (een les kan 24 uur van tevoren kosteloos afgezegd worden, anders worden er kosten in rekening gebracht.)

Gediplomeerd en ervaren

In januari 2014 ben ik afgestudeerd aan de pabo te Arnhem. Ik heb daarna enkele keren voor langere tijd invalwerk gedaan en vaker voor een of meerdere dagen voor een klas gestaan, steeds op andere scholen. Zelf heb ik als student tijdens mijn schoolcarrière, zowel op het voortgezet onderwijs als op de pabo, ook af en toe problemen gehad met het leren. Daarom kreeg ik op het voortgezet onderwijs bijles en op de pabo begeleiding in studievaardigheden. Daardoor weet ik precies wat een leerling die bijles of begeleiding nodig heeft doormaakt en kan ik me goed in hun situatie verplaatsen. Ik ben van mening dat mijn bijlessen daar alleen maar beter door zullen zijn!